Η νόστιμη εναλλακτική λύση στον καφέ από φασόλια.
Το Guafee είναι μια νόστιμη και υγιεινή εναλλακτική λύση στον καφέ από φασόλια. Ένα μείγμα από ιταλικό καφέ δημητριακών και SINFO-Guarana.
Η νόστιμη εναλλακτική λύση στον καφέ από φασόλια.
Το Guafee είναι μια νόστιμη και υγιεινή εναλλακτική λύση στον καφέ από φασόλια. Ένα μείγμα από ιταλικό καφέ δημητριακών και SINFO-Guarana.
Το Guafee είναι γρήγορο και εύκολο στην προετοιμασία.
Μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε το Guafee ως Latte Macchiato, Cafe au Lait, Espresso ή ως Eiscafe.
Συστατικά: 75% καφές δημητριακών (κριθάρι, βύνη, κιχώριο, σίκαλη, σύκο) 25% Guarana.
Όλα τα συστατικά είναι από ελεγμένη βιολογική καλλιέργεια.
Αριθμός άρθρου: 01103
Ονομασία: Bio-Guafee
Μέγεθος: 250g
Χρόνος παράδοσης: 48 ώρες
Εάν επιδιώκεται απώλεια βάρους μέσω άσκησης και διατροφής, συνιστάται η λήψη καρνιτίνης ως συμπλήρωμα για να επιτευχθεί καλύτερη μετατροπή των λιπαρών οξέων.
Εάν επιδιώκεται απώλεια βάρους μέσω άσκησης και διατροφής, συνιστάται η λήψη καρνιτίνης ως συμπλήρωμα για να επιτευχθεί καλύτερη μετατροπή των λιπαρών οξέων, καθώς ο μεταβολισμός στους υπέρβαρους συνήθως δεν είναι προσαρμοσμένος στην σωματική απόδοση.
Ιδιαίτερα οι αθλητές αντοχής καταναλώνουν συχνά L-καρνιτίνη ως συμπλήρωμα διατροφής, καθώς με τη λήψη L-καρνιτίνης μπορούν να επιτευχθούν αυξήσεις στην απόδοση. Αυτή η αύξηση της απόδοσης αναφέρεται στην αποκατάσταση μετά από μεγάλη σωματική προσπάθεια. Η καρνιτίνη θεωρείται στον αθλητισμό ως ένας από τους πιο ισχυρούς ενισχυτές απόδοσης και καυστήρες λίπους.
Αλεύρι σίτου τύπου 550 ,-Διαθέσιμο σε 1kg, 5kg για 0,47€/Kg. -25kg για 0,42€/Kg/Κατάλληλο για πίτσα, ντονέρ και πολλά άλλα.
-Καθαρή τιμή, με παραγγελία από 32 παλέτες (1 φορτηγό)
Με παράδοση στη Γερμανία
Διαθέσιμο και σε μικρότερες ποσότητες, παραλαβή στο Μόναχο.
Ο γλυκόζη σιρόπι είναι μια σημαντική πρώτη ύλη για τη βιομηχανία ζαχαρωτών και μαρμελάδων, καθώς και για την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική. Το σιρόπι γλυκόζης 45° μπορεί να σχηματιστεί σε σφαίρα με το χέρι, καθώς είναι πιο σφιχτό λόγω της υψηλότερης περιεκτικότητάς του σε ξηρή ύλη. Μπορεί έτσι να χρησιμοποιηθεί π.χ. για γλάσες κέικ, σοκολατάκια, σοκολάτα μοντελισμού, καραμέλες και παγωτό.